Климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG

Нов

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG е стилен, елегантно екстравагантен и мощен климатик в три цвята: черен, бял и сив. Този модел е вече и с вграден WiFi.

ПОИСКАЙ ОФЕРТА

Запитване за този продукт

1 999 лв

Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG инверторен климатик

MSZ-EF серията климатици на Mitsubishi Electric е изключително красива не само отвън. Той е изтънчено стилен и с елегантна визия климатик, съчетаващ в себе си мощност и стил.

Климатиците Mitsubishi Electric от серия MSZ-EF - Kirigamine Zen, разработени в три елегантни цвята, черно, бяло и сребристо, допълват идеално модерния домашен интериор. Съчетавайки впечатляващо ниска консумация на енергия с тиха, но мощна работа, тези модели предоставят най-добрите решения за различни интериорни проекти. Уникалният супер тих режим на Mitsubishi Electric позволява на моделите климатици EF25 / EF35 да отчитат звукови емисии от едва 21dB, а нано-платиненият филтър има антибактериален ефект. Всички климатици от серията достигат клас А на енергийна ефективност, а в режим на охлаждане удовлетворяват изискванията за новия клас А+++.

❄️ Охлаждане при температури до +46°С

☀️ Отопление при температури до -15°С

Освен стандартните функции климатика разполага с модус 'I Save', който го отличава от моделите на други производители. Климатикът разполага със стандартните режими на работа: автоматичен, отопление, охлаждане, отнемане на влагата в помещението или само вентилатор. Пет степени за скорост на въздушния поток от вътрешното тяло, плюс автоматичен. Уредът може да работи в режим на охлаждане икономичен 'Econo Cool' за допълнително намаляване на консумираната електроенергия и разполага с програмируем седмичен таймер. Шумови нива до 21 dB(A) в режим 'Silent Mode'. Самодиагностика при повреда. Автоматичен рестарт след прекъсване на електричеството.
Инверторните климатици от MSZ-EF на Mitsubishi Electric се характеризира с компактно тяло за високостенен монтаж и ниска консумация на електроенергия, което го прави идеален за климатизиране на малки помещения и при температури до - 15°C.
Седмичният таймер на инверторните климатици Mitsubishi Electric от серията EF ви дава възможност лесно да настройвате желаната температура и часа на включване и изключване на климатика в съответствие с вашия начин на живот.

mitsubishi-electric-kirigamine-zen-whitemitsubishi-electric-kirigamine-zen-silvermitsubishi-electric-kirigamine-zen-black

BTU10 000 BTU
Eнергиен клас охлаждане SEERA+++
Eнергиен клас отопление SCOPA++
Отдавана мощност в режим охлаждане1.2~2.5~3.4 kW
Отдавана мощност в режим отопление1.1~3.2~4.2 kW
Отоплителна мощност при -10°C2.4 kW
SEER:8.5
SCOP:4.7
ТипВисокостенен инверторен климатик
ВидИнверторен климатик
Захранващо напрежение1Ph / 220-240V / 50Hz
Хладилен агент - фреонR410A
Подходящ за помещения до:18 - 22 m2
Температурен диапазон в режим охлаждане-10 ~ 46°C
Температурен диапазон в режим отопление-15 ~ 24°C
Габарити на вътрешното тяло299 x 895 x 195
Тегло на вътрешното тяло12 кг.
Габарити на външното тяло550 x 800 x 285
Тегло на външното тяло30 кг.
Произведен в:Тайланд
Гаранция36 месеца

Напишете мнение

Климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG

Климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-EF25VGK / MUZ-EF25VG е стилен, елегантно екстравагантен и мощен климатик в три цвята: черен, бял и сив. Този модел е вече и с вграден WiFi.

Горе