Климатици Варна - Надежният Партньор

Нашето мото

Качествени климатици на достъпни цени и професионален монтаж!

А нашата реклама са многото доволни клиенти!

Нашата фирма за климатици е създадена през 2008г. с предмет на дейност проектиране, изработване, доставка, монтаж и сервизна поддръжка на вентилационни, климатични и отоплителни системи. При закупуване на климатична инсталация от нас може да бъдете сигурни, че тя ще бъде правилно оразмерена според вашите нужди и изисквания. Ние Ви предлагаме:

  • Качествени климатици
  • Професионален монтаж на климатици
  • Надежден сервиз за климатици
  • Максимално ниски цени
  • Коректно отношение

Нашият екип

service-tech

Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти в областта на климатичната техника

Може да ни потърсите за съвет при покупката на климатик, консултация относно монтажа, или за ремонт на стар климатик. Ние сме насреща, за да отговорим на всеки Ваш въпрос, да помогнем когато е необходимо, или да доставим нужното Ви обурудване.

Референции

“Качество без компромиси! Монтаж без дори най-малки следи от прах! Отношението и разбирането към клиента, бе решаващо за моят избор на фирма за климатици. Но благодарение на професионалното изпълнение на монтажните дейности, при първата ми покупка на климатик, Ви препоръчвам и на всички мои приятели!

Виктор Недялков

Пожелавам Ви много успех и за в бъдеще, очарована съм от бързината и професионализма в работата ви. Това е фирма за пример

М. Радостинова


Горе