Климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG

Нов

Ново попълнение в луксозният дизайнерски клас хиперинверторни климатици MSZ-LN25VG на Mitsubishi Electric серия MSZ-LN. Очакваното съвършенство с новият екологично чист фреон R32 и в три екстравагантни цвята (ruby red, onix black и pearl white). 100% номинална отоплителна мощност при -15°C

ПОИСКАЙ ОФЕРТА

Запитване за този продукт

2 799 лв

Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG

Нов модел хиперинверторен климатик от Mitsubishi Electric. Премиум серията MSZ-LN е с клас за ефективност и икономичност А+++, и притежава максимален набор от функции, които ще задоволят и най-взискателните потребители и ценители на луксозното качество на климатиците на Мицубиши. Дизайнът на Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG серия на вътрешното тяло е по-вече от впечатляващ и ще Ви спечели със строго подчертани геометрични линии и висококачествени пластмасови детайли, които имат дълбока структура и прозрачен повърхностен слой наподобяващ металик, като цвета на дистанционното управление е същият, като на вътрешното тяло. Моделите от премиум серията MSZ-LN, е впечатляващи мощности както в режим охлаждане, така и ненадминати характеристики в режим за отопление дори и при екстремно ниски външни температури.


Plasma Quad Plus


В лабораторни изследвания е установено, че при включена антибактериална обработка на въздуха посредством филтъра Plasma Quad Plus за 3 часа, концентрацията на жизнеспособни бактерии е намаляла с 99.39% в сравнение с изключена функция на климатика. Освен това този филтър е много ефективен и при отстраняване на плесени и микрочастици.

plasma quad logo

dual barrier coating

Покритие за защита от прах


Друга важна особеност на премиум серията Mitsubishi Electric MSZ-LN климатици е уникалното хибридно покритие за защита от прах и други мръсотии Dual Barrier Coating. Важно е, че замърсяващите частици не се задържат върху вътрешните повърхности на климатика. Благодарение на това покритие вътрешните компоненти остават чисти за дълго време, и няма условия за бактерии или неприятни миризми.


3D i-see sensor


Контрола на температурата е поверен на 3D i-see sensor, който е същият както при FH серията климатици. Сензорът 3D i-see открива присъствието и разположението на хората в стаята и настройва климатика за ефективно охлаждане или отопление на цялото помещение. Благодарение на него температурата в стаята се сканира в 752 точки, и се предотвратява преохлаждането или затоплянето на помещението. 3D i-see senor следи и човешкото присъствие или отсъствие в помещението и по този начин, може да следва или избягва прякото въздушно течение.

❄️ Охлаждане при температури до +46°С

☀️ 100% отопление по номинал при температури до -15°С

3D i-see sensor

hyper-heating-msz-ln

Hyper Heating Технология


Hyper Heating е специално разработена от Mitsubishi Electric за много студени климатични условия. Тя подобрява отоплителният капацитет на системата, което позволява да се поддържа 100 % от отоплителната мощност при температури на околната среда −15 °C и да се гарантира, че отоплението е сигурно дори при −25 °C.


Самостоятелни двойни клапи


Двойните жалузи на климатиците Mitsubishi Electric MSZ-LN серия, позволяват пълен контрол върху посоката на въздушната струя. Това гъвкаво решение осигурява най-високи нива на комфорт, и равномерно разпределение на температурата в помещението.

dual flap

Впечатляващ дизайн и изящни цветове


Изящен до съвършенство дизайн в три различни цвята (рубинено червен, перлено бял и черен оникс)

Максимална енергоефективност

Плазмен филтър ( plasma quad plus)

Мултифункционален 752 точков 3D i-see sensor

Клас А+++ за всички типоразмери

Нискотемпературно охлаждане

Седмичен таймер

Екологично чист фреон R32

BTU10 000 BTU
Eнергиен клас охлаждане SEERA+++
Eнергиен клас отопление SCOPA+++
Отдавана мощност в режим охлаждане1.00-2.50-3.50kW
Отдавана мощност в режим отопление0.80-3.20-5.40kW
Отоплителна мощност при -10°C3.00 kW
SEER:10.5
SCOP:5.2
ТипВисокостенен инверторен климатик
ВидИнверторен климатик
Захранващо напрежение1Ph / 220-240V / 50Hz
Хладилен агент - фреонR32
Подходящ за помещения до:18 - 22 m2
Температурен диапазон в режим охлаждане-10 ~ 46°C
Температурен диапазон в режим отопление-15 ~ 24°C
Габарити на вътрешното тяло307 x 890 x 233
Тегло на вътрешното тяло15.5 кг.
Габарити на външното тяло550 x 800 x 285
Тегло на външното тяло35 кг.
Произведен в:Тайланд
Гаранция36 месеца

Напишете мнение

Климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG

Климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VG / MUZ-LN25VG

Ново попълнение в луксозният дизайнерски клас хиперинверторни климатици MSZ-LN25VG на Mitsubishi Electric серия MSZ-LN. Очакваното съвършенство с новият екологично чист фреон R32 и в три екстравагантни цвята (ruby red, onix black и pearl white). 100% номинална отоплителна мощност при -15°C

Горе