Основна информация за климатиците

Тук ще Ви предоставим обща информация за всичко свързано с климатиците. Въпроси и отговори за начина на използването на климатици и климатична техника, съвети при покупката на климатик за жилищни и офис помещения, както и основни принципи за работата на климатика, профилактиката (почистването)

Основни категории

Как работи климатика - принцип на работа на климатика

Тук ще Ви предложим няколко статии, относно работата на климатика в различните режими (охлаждане, отопление), за да можете визуално да си поясните неговата принципна схема и основните възли на всяка климатична инсталация.

Място за монтаж на климатика - препоръки за монтаж

Тук ще се постараем да Ви онагледим, няколко примера за монтаж на климатици. Къде е препоръчително да се поставят, в какви ситуации не трябва да се използват климатиците и няколко неправилни ситуации, които водят до неефективната работа на климатика

Последни публикации в блога

19 June 2018 От В категория: Информация за климатиците Коментари 0 Преглеждания 816

Mitsubishi Electric с най-новият си дизайнерски климатик MSZ-LN

Луксозен модел на Mitsubishi Electric MSZ-LN от Diamond серията климатици. Стилен дизайн и съвършенство в климатичната техника
17 June 2018 От В категория: Информация за климатиците Коментари 0 Преглеждания 764

Daikin Stylish FTXA - Новото предизвикателство от Daikin

Дайкин Ви представя новият си луксозен и стилен климатик Daikin Stylish. Впечатляващ дизайн и върхови показатели на енергийна ефективност.
Показани са 1 - 2 от 2 продукта

Горе