Климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE

Нов

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE Kirigamine Zen изключително мощен и стилен климатик, клас А+++ с най-висока енергийна ефективност и седмичен таймер и 3D i see сензор

ПОИСКАЙ ОФЕРТА

Запитване за този продукт

2 599 лв

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE Kirigamine Zen


Неповторим и незаменим модел климатик Mitsubishi MSZ-FH серия, с максимално енергоспестяване и максимална мощност. Напредналата технология Smart Deluxe Inverter използвана в модела MSZ-FH35VE на Mitsubishi Electric Kirigamine Zen, комбинира естетически продуктов дизайн, изключително тиха работа и максимална енергийна ефективност на климатика на оптимална цена. Специалните допълнителни функции на климатика дават ново определение за температурен комфорт. Вместо инфрачервен детектор за движение, или подобна сензорна технология, при модела MSZ-FH е използван сензор 3D i see, който триизмерно сканира 752 различни точки помещението и по този начин съставя постоянна картина на стаята, която ще се климатизира. Чрез термография новият 3D i-see сензор улавя и присъствието на хора в него. Интелигентният сензор предоставя възможността за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението. Освен това, Mitsubishi Electric e първият производител в света, който използва Plasma Quad филтър в своите климатици. Този филтър неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха.

❄️ Охлаждане при температури до +46°С

☀️ Отопление при температури до -15°С


Plasma Quad Plus


В лабораторни изследвания е установено, че при включена антибактериална обработка на въздуха посредством филтъра Plasma Quad Plus за 3 часа, концентрацията на жизнеспособни бактерии е намаляла с 99.39% в сравнение с изключена функция на климатика. Освен това този филтър е много ефективен и при отстраняване на плесени и микрочастици.

plasma-quad.jpg

fh-finish

Покритие за защита от прах


Друга важна особеност на премиум серията Mitsubishi Electric MSZ-FH климатици е уникалното хибридно покритие за защита от прах и други мръсотии Dual Barrier Coating. Важно е, че замърсяващите частици не се задържат върху вътрешните повърхности на климатика. Благодарение на това покритие вътрешните компоненти остават чисти за дълго време, и няма условия за бактерии или неприятни миризми.


Мултисканиращ 3D i-see sensor


Контрола на температурата при Mitsubishi Electric MSZ-FH е поверен на 3D i-see sensor. Сензорът 3D i-see открива присъствието и разположението на хората в стаята и настройва климатика за ефективно охлаждане или отопление на цялото помещение. Благодарение на него температурата в стаята се сканира в 752 точки, и се предотвратява преохлаждането или затоплянето на помещението. 3D i-see senor следи и човешкото присъствие или отсъствие в помещението и по този начин, може да следва или избягва прякото въздушно течение.

❄️ Охлаждане при температури до +46°С

☀️ 100% отопление по номинал при температури до -15°С

3D i-see sensor

hyper-heating-msz-ln

Hyper Heating Технология


Hyper Heating е специално разработена от Mitsubishi Electric за много студени климатични условия. Тя подобрява отоплителният капацитет на системата, което позволява да се поддържа 100 % от отоплителната мощност при температури на околната среда −15 °C и да се гарантира, че отоплението е сигурно дори при −25 °C.


Самостоятелни двойни клапи


Двойните жалузи на климатиците Mitsubishi Electric MSZ-FH серия, позволяват пълен контрол върху посоката на въздушната струя. Това гъвкаво решение осигурява най-високи нива на комфорт, и равномерно разпределение на температурата в помещението.Чрез тях насочвате въздушната струя, където желаете - дори и в помещения с различни нива на пода


Дизайн на победител


Агресивен и същевременно ненатрапчив дизайн

Максимална енергоефективност

Плазмен филтър ( plasma quad plus)

Мултифункционален 752 точков 3D i-see sensor

Клас А+++ за типоразмери 25 и 35

Нискотемпературно охлаждане

Седмичен таймер

Фреон R410

BTU14 000 BTU
Eнергиен клас охлаждане SEERA+++
Eнергиен клас отопление SCOPA+++
Отдавана мощност в режим охлаждане0.8~3.5~4.0 kW
Отдавана мощност в режим отопление1.0~4.0~6.3 kW
Отоплителна мощност при -10°C3.6 kW
SEER:8.9
SCOP:5.1
ТипВисокостенен инверторен климатик
ВидИнверторен климатик
Захранващо напрежение1Ph / 220-240V / 50Hz
Хладилен агент - фреонR410A
Подходящ за помещения до:25 - 35 m2
Температурен диапазон в режим охлаждане-10 ~ 46°C
Температурен диапазон в режим отопление-15 ~ 24°C
Габарити на вътрешното тяло305 x 925 x 234
Тегло на вътрешното тяло14 кг.
Габарити на външното тяло550 x 800 x 285
Тегло на външното тяло37 кг.
Произведен в:Тайланд
Гаранция36 месеца

Напишете мнение

Климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE

Климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE Kirigamine Zen изключително мощен и стилен климатик, клас А+++ с най-висока енергийна ефективност и седмичен таймер и 3D i see сензор

Горе