Климатик Daikin Ururu Sarara FTXZ25N / RXZ25N

ХИТ ЦЕНА !
Климатик Daikin Ururu Sarara FTXZ25N / RXZ25N

Нов

Daikin Ururu Sarara FTXZ25N / RXZ25N (Уруру Сарара) R32 - хиперинверторен климатик А+++, за ефективно отопление и охлаждане, който овлажнява и изсушава без допълнителен източник на вода.

Единствена климатична система с овлажняване и изсушаване на въздуха в помещението, вентилация с пресен въздух и пречистване.
Автоматичен, самопочистващ се въздушен филтър
Интегриран Flash streamer
ПОИСКАЙ ОФЕРТА

Запитване за този продукт

5 145 лв

-8%

5 592 лв

Хиперинверторен климатик Daikin Ururu Sarara FTXZ25N / RXZ25N


Предимства на Daikin Ururu Sarara


Енергоспестяване и максимална ефективност

Превъзходен контрол на въздушния поток с двойно въздушно засмукване. Топлообменник с висока плътност и специално оребрена турбина на вътрешния вентилатор. Тези технологични иновации позволяват на Daikin Ururu Sarara, да постига най-добрата ефективност при климатиците за отопление и охлаждане.

С технологията Coanda ефект и Double Air Intake ефект, циркулационният въздушен поток на Daikin Ururu Sarara бързо охлажда голяма стая. Технологията на циркулационния въздушен поток предотвратява температурните колебания дори в по-голямо пространство.

double-air-intake

auto-clean-ururu-sarara

Автоматично почистване на филтрите


След спиране на работата, тази функция автоматично почиства праха от филтъра и я събира в монтираната кутия за прах. Почистването започва автоматично след 18 часа, или повече натрупване и продължава максимум 11 минути. След като лампичката с филтър Proof / Cleaning Filter започне да мига, Вие трябва само да изхвърлите праха, събран в кутията. Това помага да се поддържа висока производителност на климатика, и да се предотврати загуба на енергия.


Пълен контрол на влажността


Daikin Ururu Sarara е първият в света климатик с контрол на влажността в помещението, като използва специално проектиран и разработен модул за корекция и контрол на влажността. Изсушаване с ново ниво за комфорт и две възможности за изсушаване (Суха работа на Сарара и работа на сухо охлаждане) Чрез контролиране на влажността, както и на температурата, Daikin Ururu Sarara осигурява възможности за изсушаване, както никога преди.

Дори при сравнително висока зададена температура, изборът на изсушаване позволява да се чувствате хладно, което помага и да се спести енергия. Sarara Dry предотвратява всяко понижаване на температурата в помещенията, докато Dry Cooling активира едновременно функциите за охлаждане и изсушаване.

humidifying-ururu-daikin

clean-air

Максимално пречистване на въздуха


Технологията на Daikin Flash Streamer пречиства въздуха в помещението, за да се наслаждавате на чист и свеж въздух Flash Streamer технологията разгражда бактерии и мухъл, адсорбирани върху филтъра, като използва висок електрически разряд. Това осигурява високоефективно окислително разлагане. Скоростта на окислителното разлагане, е над 1000 пъти по-бърза, в сравнение с нормалния плазмен електрически разряд.


Видео и интериор

Клас А+++ за цялата серия климатици Дайкин FTXZ Уруру Сарара

Бързо и ефективно овлажняване без допълнително подаване на вода

Изсушаване на въздуха без излишно охлаждане

Многостепенно пречистване на въздуха за премахване на алергени, миризми от цигарен дим, полени и плесени, и две нива на вентилация

Пречистване на въздуха чрез интегрирания Flash Streamer

3D въздушен поток с автоматично движение на потока въздух във вертикална и хоризонтална посока: Комфортен триизмерен въздушен поток за предотвратяване на силни въздушни течения и за равномерно разпределение на температурата

Топлообменник с антикорозионно покритие на ламелите

Програма за контролиране на влажността

❄️ охлаждане при температури до +43°С

☀️ отопление при температури до -20°С

Изключително тиха работа

Режим Powerfull

Автоматично регулиране на скоростта на въздуха

Информация за външна и вътрешна температура, ниво на влажност в помещението, моментен и общ разход на ел. енергия

Функция за ограничаване на шума на вътрешното тяло

Произведен в Япония

Най-добрия климатик на Daikin Ururu Sarara, включва най-модерните технологии, които осигуряват превъзходен комфорт и ефективност в сравнение с конвенционалните термопомпи, и се подкрепя от репутацията на Daikin за качество, производителност и надеждност. С неповторимият си дизайн и усъвършенствани функции, които подобряват производителността и използваемостта, Daikin Ururu Sarara ви дава най-добрия комфорт за дома.

Неповторимо усещане за комфорт с хиперинверторният климатик Daikin Ururu Sarara FTXZ25N / RXZ25N с екологичния фреон R32 - чист въздух и отлични технически характеристики са съчетани в топ модела на Дайкин. Daikin Ururu Sarara е уникално тих климатик, изключително мощен и същевременно елегантен инверторен климатик със самопочистващ се филтър и интелигентен сензор с три функции. Климатика е подходящ за всеки интериор с екстравагантен дизайн и новият екологично чист хладилен агент R32 патентован от Daikin. Наименованието на климатика Daikin Ururu Sarara FTXZ25N / RXZ25N идва от: Ururu (Уруру) - овлажняване на въздуха в помещението без допълнително водно снабдяване, като по този начин се допринася за един перфектен и комфортен микро климат Sarara (Сарара) - изсушаване без прекомерно излишно охлаждане за съвършен климат в помещението


new-ururu-sarara-daikin
BTU10 000 BTU
Eнергиен клас охлаждане SEERA+++
Eнергиен клас отопление SCOPA+++
Отдавана мощност в режим охлаждане0.6 / 2.5 / 3.9 kW
Отдавана мощност в режим отопление0.6 / 3.6 / 7.5 kW
Отоплителна мощност при -10°C1.95 kW
SEER:9.54
SCOP:5.90
ТипВисокостенен инверторен климатик
ВидИнверторен климатик
Захранващо напрежение1Ph / 220-240V / 50Hz
Хладилен агент - фреонR32
Подходящ за помещения до:20 - 25 m2
Температурен диапазон в режим охлаждане-10 ~ 43°C
Температурен диапазон в режим отопление-20 ~ 18°C
Габарити на вътрешното тяло295 x 798 x 372
Тегло на вътрешното тяло15 кг.
Габарити на външното тяло693 x 795 x 300
Тегло на външното тяло50 кг.
Произведен в:Япония
Гаранция36 месеца

Напишете мнение

Климатик Daikin Ururu Sarara FTXZ25N / RXZ25N

Климатик Daikin Ururu Sarara FTXZ25N / RXZ25N

Daikin Ururu Sarara FTXZ25N / RXZ25N (Уруру Сарара) R32 - хиперинверторен климатик А+++, за ефективно отопление и охлаждане, който овлажнява и изсушава без допълнителен източник на вода.

Единствена климатична система с овлажняване и изсушаване на въздуха в помещението, вентилация с пресен въздух и пречистване.
Автоматичен, самопочистващ се въздушен филтър
Интегриран Flash streamer

Горе